Ruben Van Gucht in de VMS

In het kader van onze sport- en cultuurweek ‘Forza’ is VRT-sportjournalist Ruben Van Gucht op woensdag 27 februari om 19u30 te gast in de VMS. In ‘Sportman’ vertelt Ruben Van Gucht kleine en grote anekdotes die de voorbije jaren aan zijn neus zijn gepasseerd. De zoektocht naar Johan Bruyneel in Madrid, racen met Tom Boonen en Niels Albert op Francorchamps, een aanvaring met Marc Wilmots in Brazilië, op hoogtestage met Jurgen Van Den Broeck, het evangelie schenken aan Romelu Lukaku, de sprint aantrekken voor Greg Van Avermaet, quizzen met Jan Vertonghen en tochten van honderd kilometer lopen … Voor het eerst bundelt hij de verhalen die zich in de voorbije tien jaar hebben afgespeeld in zowel zijn carrière als zijn leven. ‘Sportman’ is niet alleen het verhaal van de sportjournalist, maar ook van de mens Ruben Van Gucht.

Tickets kosten 5 euro en zijn te koop in het onthaal van de VMS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *