SOWO-olympiade

Er waren dit jaar 250 inzendingen in de SOWO-olympiade voor gans Vlaanderen. Er werden hieruit 30 finalisten geselecteerd en verdeeld onder zes categorie├źn (sociale cohesie, gezondheid, media, mensenrechten, onderwijs en economie).

Met onze klas 6HW hadden we 4 laureaten (Lars Devos, Femke Geldhof,Laney Wybo en Sibelle Neyrinck). Door de drukke kalender (jubilea, communies, familieweekend) kon enkel Sibelle Neyrinck naar de finale op zaterdag 27 april. Zij moest ‘s morgens een mondelinge presentatie geven van 10 minuten over haar werk ‘Wat zijn de noden van jongdementerenden in Vlaanderen?’ Ze deed het schitterend maar haalde jammer genoeg niet de categorieprijs op. We willen haar proficiat wensen met deze puike prestatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *