VMS scoort in volleybal, atletiek en dans

Woensdag 8 mei was een sportieve hoogdag voor de VMS.
Onze volleybalteams trokken naar Heist-op-den-Berg in het kader van het Vlaams kampioenschap volleybal. Alle VMS-teams wonnen hun halve finale. Uiteindelijk namen de miniemen jongens en de scholieren meisjes een zilveren medaille mee naar huis. De kadetten jongens en scholieren jongens kroonden zich tot Vlaams kampioen.
Verschillende VMS’ers namen deel aan het provinciaal kampioenschap atletiek van Moev in Brugge.
Er waren finaleplaatsen voor Joppe in het verspringen en Jitske in 100 meter. Yinthe zette goed prestaties neer in de reeksen van zowel de 100 meter als het verspringen. Er waren ook vierde plaatsen voor Noah op 3.000 meter en Charlotte op 1.500 meter.
Het dansteam van de VMS behaalde de tweede plaats op het provinciaal kampioenschap dans van Moev in Brugge. Ricardo van dansschool Dançar bereidde onze meisjes voor op de wedstrijd.
Proficiat aan alle sportievelingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *