Te gast in de VMS: 15 jaar Vive Le Vélo

Op dinsdag 18 februari is Karl Vannieuwkerke te gast in de VMS voor een avond rond Vive Le Vélo.

Al 15 jaar legt de VRT-sportjournalist elke avond De Ronde van Frankrijk neer in zijn populaire Tour-talkshow op één. Drie gasten die op een prachtige locatie de actualiteit van de Ronde van Frankrijk bespreken: dat is al jaren het bijzonder succesvolle recept van Vive Le Vélo. Karl Vannieuwkerke komt in de VMS uitgebreid vertellen over die voorbije 15 jaar. Deze zomer is Vannieuwkerke ook hét boegbeeld van de sportzomer bij één, want hij is het schermgezicht voor zowel het EK Voetbal, de Ronde van Frankrijk als de Olympische Spelen. Mis deze topper niet op dinsdag 18 februari om 19.30 uur in de VMS. Tickets kosten 7 euro en zijn te koop in het onthaal.

Geef een reactie