STEM-wetenschappen

Beschik jij over het nodige doorzettingsvermogen? Kan je nauwkeurig werken en wil je voor elk probleem een oplossing vinden? Ontdek dan zeker de talenturen STEM-wetenschappen.
Je leert in dit vak hoe techniek en wetenschappen antwoorden kunnen geven op problemen van onze moderne samenleving op het vlak van duurzaamheid, energie, gezondheid…

Media & cultuur

Ben je creatief en heb je een prima taalgevoel? Wil je je verdiepen in de media? Kies dan voor media & cultuur. Je maakt er kennis met de werking van een redactie en kruipt zelf in de huid van een journalist. Tijdens dit talentuur laten we je proeven van actuele, maatschappelijke thema’s en ontwikkel je enkele belangrijke vaardigheden zoals onderzoekscompetenties, kritisch nadenken, zin voor organisatie en samenwerking.

Economie & actua

Heb je een brede interesse? Ben je ondernemend en communicatief? Toon je interesse voor actualiteit & multimedia?  Dan is het talentuur ‘economie & actua’ iets voor jou. Je onderneemt een boeiende speurtocht in de wereld van de economie en je scherpt je ICT-vaardigheden aan. Bovendien spelen we constant in op de actualiteit. Kernwoorden: reclame, digitalisering, milieu, marketing, mobiliteit

Sport & sportwetenschappen

Sport je graag en wil je meer weten over de relatie tussen je lichaam en sporten? In deze module leer je enkele basisbegrippen uit de anatomie. Welke spieren gebruik je terwijl je sport? Hoe kun je blessures vermijden? Daarnaast gaat er ook aandacht naar gezonde voeding. In dit talentuur combineren we deze theorie ook met sportoefeningen.