[slick-slider category="5" design="design-1" sliderheight="268" speed="2000"]

Nieuwe directeur eerste graad

Dries Vandergunst (44) is sinds 1 januari directeur eerste graad van de Vrije Middelbare School. Hij vormt het directieteam samen met directeur-eindverantwoordelijke Nele Goethals die zelf op 1 september 2020 aan de slag ging.

...
15
jan

Museumbezoek aardrijkskunde

Als we door corona niet naar een museum kunnen gaan, laat de leerkracht een museum naar school komen. Aan de hand van 18 verschillende foto’s maakten de leerlingen kennis met de gevolgen van de klimaatverandering. Bekijk enkele sfeerbeelden bij de rubriek foto’s.

...
13
jan

Open tijdens de kerstvakantie

De school zal tijdens de kerstvakantie open zijn op maandag 21 december en woensdag 30 december van 8.30 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 16.30 uur.

...
17
dec

Ankerdag OLB

De tweede zondag van december is traditioneel de Ankerdag van onze Oud-leerlingenbond. Geen fysieke Ankerdag dit keer. Wel een digitaal alternatief! Bekijk hier het filmpje.

...
13
dec

#samentegencorona

Om meer overdekte ruimte te creëren voor de pauzes en ervoor te zorgen dat iedereen bij slecht weer toch afstand kan houden, werd op de speelplaats een grote tent geplaatst. #samentegencorona

...
18
nov

Operatie Proper

Ook vorig schooljaar nam de VMS weer deel aan Operatie Proper. Voor alle inspanningen om de school en de buurt net te houden, ontvingen we van MIROM Roeselare een cheque van 1.500 euro. Dank aan iedereen!

...
18
nov